Home ُSite Map Contact us
 
 
به وب سایت آتا خوش آمدید
 
 
صفحه اصلي
 

 

كارخانه كنسروسازي آتا در سال 1342 توسط آقای مهندس عظیمی تبریزی در منزل شخصی ایشان واقع در سه راه ضربخانه تاسیس گردید. ایشان به همراه خانواده خود مشغول به تهیه رب به صورت سنتی و فروش آن به صورت فله نمودند.پس از مدتی محل فعلی شرکت واقع در كيلومتر 5 جاده قديم كرج خریداری شده و شرکت به محل کنونی منتقل گردید. اين كارخانه داراي مساحتي حدود 32 هزار متر مربع بوده و داراي قسمت‌هاي مختلف از قبيل سالن توليد رب‌ گوجه‌فرنگي و سالن قرنطينه و برچسب زني مربوط به آن فرآورده و سالن بسته‌بندي رب گوجه‌فرنگي در بسته‌هاي تتراپك (550 گرمي)، سالن توليد كنسرو لوبيا چيتي و خوراك بادمجان كدو، سالن توليد و بسته‌بندي كنسرو ماهي و سالن بسته‌بندي مرباي تكنفره و سالن قوطي‌سازي (كه در حال حاضر قوطي‌سازي اين واحد تعطيل مي‌باشد)، 4 انبار، سردخانه، گرمخانه (جهت قرنطينه گذاري)، تراشكاري، آهنگري و نيز آزمايشگاه كنترل كيفي كه مجهز به دو بخش ميكروبي و شيميايي می باشد و در انتها بخش اداري كه در قسمت در ورودي كارخانه قرار دارد. آب اين كارخانه از چاه عميق تامين مي‌گردد كه مجهز به كلريناتور مي‌باشد. انرژي پخت جهت تهيه محصولات از نيروي بخار تامين مي‌گردد. كه اين بخار توسط ديگ‌هاي بخار توليد مي‌شود.

تمامی حقوق این سایت متعلق است به شرکت آتاکو 1392  

پشتیبانی و توسعه : امیرحسین اسدبیگی